Київські школярі з Позняків проявили зворушливу шляхетність, знайшовши гроші, загублені господарем, і повернувши їх цій людині. Три тисячі гривень – дуже велика сума для школяра, тому розпорядитися цими грошима діти могли зовсім інакше. Вчинок школярів зворушив соцмережі, світла історія швидко стала відомою в Києві і викликала позитивний резонанс в Інтернеті. Її головний герой, Олексій Деркач – чоловік, що загубив гроші, опублікував цю історію в Facebook

З розповідей чоловіка, коли він виходив зі своєї машини, то втратив гроші. Але пропажу йому повернули буквально тут же.

"Героїв потрібно знати в обличчя, ось воно, наше нове покоління! Виходив зі свого авто і випадково випали 3000 грн. Повертаюся через 10 хвилин, коштує чергу дітей і в один голос: "Дядьку, Ви загубили гроші?", — написав киянин.

Він зазначив, що діти могли вчинити з цими грошима зовсім інакше і закликав бути такими, як ці маленькі герої.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"А могли вчинити інакше. Спасибі батькам за таких дітей! Ця ситуація показує, що не все втрачено для нашої країни. "Будьте як діти..", — підсумував він.

Українці залишилися вражені таким благородним вчинком дітей, про що і написали в коментарях до історії.

"Молодці", "Дуже приємно що є такі благородні дітки. Реально, батькам респект!!!", "Боже, як це мило, розумники!" "Найкраща новина за сьогодні", "Діти молодці, а ти роззява", "Слава Богу, ти зіткнувся з майбутнім нашої країни!!!", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кривому Розі батьки дошкільнят і школярів збунтувалися проти дитячих майданчиків від народного депутата. Дійшло до бійок з “титушками” і втручання депутатів.

Справа в тому, що установка дитячого майданчика – ініціатива народного депутата від БПП Костянтина Усова. Але його команда не тільки не погодила з мешканцями навколишніх будинків місце встановлення майданчика, але і початку роботи без належних документів на прибудинковій території. Люди збунтувалися від такого безпредела. Жителі микрорайна Карачуни в Кривому Розі стверджують, що дитячі майданчики “від народного депутата” не безпечні, були випадки травмування дітей.

Знай.uа писав про проблему буллінга в школі, і про те, що вийшов відповідний закон. Щадити тих, хто займається шкільної цькуванням, законодавство не збирається.

А ось в окупованому Криму маразм "руського миру" досяг свого апогею. Дітей змушують носити військову форму, і це не жарт. Ми публікували дикі кадри, які змусять здригнутися будь-якої розсудливої людини. Огидне обличчя кремлівської пропаганди у всій своїй потворності.