Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Основа для піци:
250 г борошна
8 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. води
1 ч. л. морської солі
Для начинки:
4 ст. л. томатного пюре
60 г грибів, нарізані
4 скибочки прошутто
100 г сиру горгонзола
1 яйце

Приготування:

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Для основи піци поміщаємо борошно, масло, воду і сіль в кухонний комбайн і змішуємо разом до утворення тіста. Викладаємо на борошняну поверхню і місимо. Викладаємо в кругле підставу шириною близько 20 див.

3. Кладемо в сковорідку з високою температурою.

4. Для начинки, наносимо томиное пюре на основу.

5. Обсмажуємо гриби на сухій сковороді, потім разбросываем за томатного пюре. Додаємо прошутто і сир зверху.

6. Розбиваємо яйце посередині, потім поміщаємо в духовку на п'ять хвилин, щоб закінчити приготування.

7. Подаємо на великій тарілці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього полуничного киселя.