Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
Основа для піци:
250 г борошна
8 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. води
1 ч. л. морської солі
Для начинки:
4 ст. л. томатного пюре
60 г грибів, нарізані
4 скибочки прошутто
100 г сиру горгонзола
1 яйце
Приготування:
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Для основи піци поміщаємо борошно, масло, воду і сіль в кухонний комбайн і змішуємо разом до утворення тіста. Викладаємо на борошняну поверхню і місимо. Викладаємо в кругле підставу шириною близько 20 див.
3. Кладемо в сковорідку з високою температурою.
4. Для начинки, наносимо томиное пюре на основу.
5. Обсмажуємо гриби на сухій сковороді, потім разбросываем за томатного пюре. Додаємо прошутто і сир зверху.
6. Розбиваємо яйце посередині, потім поміщаємо в духовку на п'ять хвилин, щоб закінчити приготування.
7. Подаємо на великій тарілці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього полуничного киселя.