Америка – приголомшлива країна, повна можливостей і відкриттів. Вона буває зовсім різною, то радуючи око чудовими краєвидами, то дивуючи сучасними неймовірно високими хмарочосами. Кожне з американських міст має свої особливості. Нижче наведено список книг, які варто прочитати в різних куточках цієї чудової країни.

Нью-Йорк

Прочитайте твір "Бруклін" Колма Тойбин, в якому розповідається історія ірландського іммігранта, що намагається знайти американську мрію в 1950-х роках в Брукліні.

Якщо ви надаєте перевагу класиці, вам обов'язково сподобається "Прекрасні і прокляті" Ф. Скотта Фітцджеральда, а також «Епоха невинності» Едіт Уортон. Для того, щоб побачити граціозний Нью-Йорк, прочитайте соціальний роман Річарда Прайса "Lush Life", "Яскраві вогні, великий місто" Джея Макінерні або мемуари Патті Сміт "Просто діти", в якому письменниця розповідає про своє життя, мистецтво і взаєминах з Робертом Мэпплторпом.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Голівудські канікули

Ідеальною книгою для цього місця стане книга "О! You Pretty Things", Шанни Махін, назва якої звучить як пісня Девіда Боуї. Вона пропонує зазирнути в життя еліти Голлівуду, побачену очима змученого помічника. У цьому приголомшливому місці також варто прочитати твір Стюарта О Нена "West of Sunset", який розповість про Ф. Скотті Фитцджеральде.

Південна Америка

Прочитайте гумористичний роман "Brown Girl Dreaming" Жаклін Вудсон, завдяки якому у вашій голові з'явиться вражаюча картинка про життя на Півдні.
Південна Америка – відмінне місце для прочитання класики: Харпер Лі "Вбити пересмішника" і Маргарет Мітчелл "Віднесені вітром".

Пригоди в пустелі

Пустеля – таємниче місце, яке точно вас вразить. А це відмінний привід для прочитання "Black Elk" Джо Джексона, захоплюючої історії про життя головного героя, якому довелося подолати безліч труднощів.

В пустелі також варто прочитати "Самотній голуб" - техаський роман Ларрі Макмертрі про пригоди рейнджерів, і роман "Відлюдники пустелі" Едварда Еббі, наповнений екологічною філософією.

Всі ці книги дозволять зрозуміти, якою Америка є насправді. Обов'язково візьміть їх з собою!

Як повідомляв портал "Знай.uа", існує 7 прихованих особливостей літака, про які ви напевно не знали

"Знай.uа" розповідав про кращі книги для подорожі Іспанією, Італією, Францією

Нагадаємо: харчування пілотів відрізняється від харчування пасажирів та екіпажу