Українська співачка Тіна Кароль поповнила свою сторінку в Instagram серією нових знімків. Фото вийшли дуже чуттєві, незвичайні і зворушливі. Співачка попросила фанатів описати, що вони відчувають, коли дивляться на ці фото. Думка підписників зацікавила Тіну Кароль, бо стало цікаво як люди ставляться до такого роду фотографій. На фото Кароль з'явилася в незвичайному форматі, ніжна, красива, мила, душевна - фанати з захопленням коментували не скупилися комплементами.

33-річна артистка опублікувала нові чуттєві кадри, на яких постала в сексуальних образах. У підписі до одного з фото Кароль відзначила автора знімків – паризького фотографа Себрана Д’Аржана, який працював над фотокнигою співачки протягом року.

Крім того, підписи до сексуального знімку, на якому Кароль зображена у відвертому жовтому платті, вона звернулася до прихильників з проханням описати настрій за допомогою назви улюбленої книги:

"Якщо б мій настрій потрібно було описати назвою книги, я вибрала б - «Трохи сонця в холодній воді» Франсуази Саган. А якою книгою ви б назвали свій настрій? Поділіться зі мною", - написала вона.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Показати ще

У коментарях до нових фото шанувальники Кароль захопилися її стрункими формами і чуттєвими образами:

"Ви неймовірно сексуальна дівчина", "Ти прекрасна", "Яка гарна!", "Немає красивішого співачки в Україні", - пишуть в коментарях.

Мабуть, фанати Тіночки залишилися в захваті. Сподіваємося, співачка досягла потрібного результату за своїм опитуванням і прийняла лестощі фанатів за чисту монету. На даний момент Кароль, дійсно, виглядає чудово. Залишайся такою ж назавжди. Ми будемо чекати нових хітів і нових божественних фотосесій.

"Знай.ua" писав про зірку: нежная і щаслива: Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли. Тіна Кароль – одна з небагатьох зірок українського шоу-бізнесу, яка ретельно приховує своє особисте життя від громадськості. Крім цього, зірка вкрай рідко ділиться інформацією про своє дозвілля або відпочинку.

"Знай.ua" також повідомляє: Ніжність з нотками грайливості: напівгола Кароль порушила уяву фанатів.