Зараз ці зірки можуть похвалитися мільйонами фанатів по всьому світу. Вони прикрашають обкладинки глянцевих журналів, знімаються в касових фільмах і регулярно входять в рейтинги найкращих. Якщо подивитися на їхні дитячі або підліткові фото, то не важко зрозуміти, чому продюсери і агенти дуже довго їх не помічали.

Бреду Пітту відмовляли практично на всіх кастингах. Ровесники Кріштіану Роналду і подумати не могли, що одного разу бренди будуть пропонувати йому багатомільйонні контракти. У Джорджа Клуні в дитинстві було прізвисько очкарик, а зараз пластичні хірурги назвали його володарем ідеальної зовнішності.

Дивись, як виглядали головні зоряні красунчики до того, як прокинулися знаменитими!

Райан Гослінг

Джастін Бібер

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Ед Ширан

Кіт Харінгтон

Бред Пітт

Джонні Депп

Девід Бекхем

Джаред Літо

Джордж Клуні

Кріштіану Роналду

Орландо Блум

Нагадаємо, що у рідному місті Бреда Пітта Спрінгфілд, штат Міссурі, де актор виріс, в приході Риджкрест, зафіксований вкрай неприємний інцидент, який - при вмілій подачі спритних юристів - може Пітту відгукнутися.

Як повідомляє Daily Mail, один із служителів місцевої баптистської церкви, який відповідав в приході за музичну, так би мовити, лінію,
Кейг Винке був спійманий в квітні минулого року на розповсюдженні дитячого порно - матеріалів, з участю неповнолітніх дівчаток. І тепер визнаний винним і був звільнений.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, хворобливим виглядом. Як видно на фото, 54-річний Депп дуже сильно схуд, виснажився і постарів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що як би нам не хотілося думати, що голлівудські зірки — це ідеальні люди, факт залишається фактом. І хоча вони можуть дозволити собі гарні будинки, кращих пластичних хірургів і дорогих особистих тренерів, багато знаменитостей все ж мають делікатну проблему — неприємний запах.