Британська plus-size модель Демі Роуз поділилася свіжим фото з пляжу Ібіци. Відповідне фото дівчина розмістила в Instagram.

Роуз опублікувала знімок на тлі морського судна. Пишна модель позувала в яскравому помаранчевому купальнику. Саме на нього і звернули свою увагу фанати.

Топ без бретель і високі плавки неоднозначно сприйняли прихильники. Деякі вважали, що такий верх лише псує бездоганну фігуру дівчини. Інші ж звернули увагу, як добре підкреслює всі вигини моделі таке поєднання.

Так, всього за 9 годин з моменту публікації знімка, він набрав понад 200 тисяч лайків. В коментарях фанати залишили Роуз десятки коментарів на різних мовах світу.

Варто відзначити, що завищені купальники зараз на піку популярності. У підписі до світлини Демі розповіла, що її вбрання – це новинка ексклюзивної колекції бікіні.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше днями 23-річна британська модель, колишня дівчина популярного репера Tyga Демі Роуз, яку досить часто порівнюють із зіркою реаліті-шоу і моделлю Кім Кардашьян, засвітила свою пишну фігуру у відвертій фотосесії на Ібіці.

Так, красуня приміряла дуже спокусливий і відвертий купальник, який пізніше прикрила чорною сіткою зі стразами.

Також модель розповіла про те, як придбала популярність.

Нагадаємо, копія Кардашян засвітила принади на Ібіці. Красуня приміряла дуже спокусливий купальник.

Як повідомляв "Знай. ua", бікіні потонуло у формах британської Кім Кардашьян. Британська версія Кім Кардашян виклала нові фото.

"Знай. ua" писав, що розкута Демі Роуз показала відверті з фото. Модель постала перед фанатами в черговому еротичному образі.