В українській столиці за класичною схемою шахраї провернули підле масове пограбування. Так, фанатів групи Imagine Dragons не пустили на концерт через "фальшиві" квитки. Копи прийняли вже більше сотні заяв.

Українські журналісти з посиланням на джерела в МВС повідомляють, що більше 50 шанувальників групи Imagine Dragons не змогли потрапити на концерт через шахрайство з "чорними" квитками. Серед заявників фігурували суми 2600 і 3000 грн, викладених за фальшивку замість квитків.

У поліції повідомили, що реалізацію фальшивок налагодили як через інтернет-сайти так і з рук в районі НСК "Олімпійський", де проходив концерт.

Масове виявлення фальшивок сталося під час проходження контролю на вході до стадіону. Люди почали скандалити і прориватися в кризовий центр НСК, підозрюючи у співучасті в афері організаторів концерту. Всього за попередніми підрахунками Нацполіції із заявами про шахрайство під час продажу підроблених квитків звернувся 101 потерпілий.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Заяви продовжують надходити від тих хто не встиг вчора звернутися. За фактом шахрайства поліція розслідує кримінальне виробництво за ст. 190 КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Румунії під час поїздки у місто Сібіу обікрали російського дипломата. Посол Росії Валерій Кузьмін разом з дружиною перебував на Великій площі Сібіу, коли відчув легкий дотик в районі грудей. Через мить він зрозумів, що в кишені його сорочки не вистачає гаманця.

За словами дипломата, в гаманці було 1250 леїв, 250 доларів, кілька карт лояльності, а також дипломатична картка.

Варто нагадати, що відома своїми різкими висловлюваннями про сусіда-окупанта українська співачка Анастасія Приходько зробила гучну заяву під час участі в ефірі телепрограми "Грані війни".

Анастасія заявила, що Україна може перемогти у війні з Росією, але спочатку їй необхідно заморозити будь-які стосунки з агресором.

Нагадаємо, фанаткам на замітку: стало відомо, як сподобатися Єгору Кріду.

Як повідомляв Знай.uа, концерту не буде: "Правий сектор" готує жорстку розправу над Потапом.

Знай.uа писав, відверта розмова: Монатік виклав Україні правду-матку про свою дружину.