Американська співачка Мадонна, яка нещодавно відзначила 60-річний ювілей, довела, що все ще здатна на сексуальні провокації. На своїй сторінці у "Інстаграмі" зірка виклала фото у спідній білизні, яке не залишає простору для уяви.

Зазначимо, що знімок привертає увагу не тільки своєю відвертістю, але і дивними плямами на тілі співачки.

Втім, якщо придивитися, стає зрозуміло, що це лише малюнок на поверхні дзеркала. Про те ж свідчить і хештег "димчате скло".

Раніше Мадонна вже викладала в "Instagram" відверті знімки. Так, на одній з фотографій співачка позує топлес і її груди прикривають лише чорні штрихи. Забавно, що такий спосіб привернути увагу незмінно спрацьовує, і сексуальні фото зірки з'являються на сторінках провідних світових ЗМІ.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа поп-королева, письменниця, режисер, продюсер, модельєр і щаслива багатодітна мама в четвер, 16 серпня відзначила ювілей - Мадонні виповнилося 60 років.

Кар'єра Мадонни почалася в 1979 році. За весь час співачка встигла випустити тринадцять п'ять студійних і концертних альбомів, шість збірок і 82 сингли, дати сотні концертів у всіх куточках світу, а також потрапити в Книгу рекордів Гіннеса, як найбільш комерційно найуспішніша виконавиця.

Крім пісень Мадонна виступала продюсером, актрисою, режисером і дитячою письменницею. Також артистка є послом доброї волі ООН, воно активно допомагає організаціям, які борються зі Снідом і іншими глобальними проблемами людства.

20 серпня, відбулася найпопулярніша американська премія у сфері створення відеокліпів MTV Video Music Awards 2018. Так, даний захід запам'ятався більшості не тільки шоу, яке влаштували артисти на сцені, але і завдяки відвертим і епатажним вбранням зірок на червоній доріжці.

Нагадаємо, що нещодавно Джей Ло відзначила свій 49-й день народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, MTV зніме реаліті про королівських сім'ях зі всього світу.

Також портал Знай.uа писав, що кліп покійного Avicii, який був знятий у Києві, номінували на престижну премію.