Після насиченого дня або ранкової пробіжки багато людей мріють про те, щоб підкріпитися бутербродом із м'ясом та випити чашку кави. Це здається чудовим способом підзарядитися енергією, але насправді така звичка може приховувати серйозні ризики для здоров'я, особливо для чоловіків.

Харчові звички, фізична активність, куріння та вживання алкоголю – все це є ключовими факторами, які можуть вплинути на ризик розвитку різних хвороб, зокрема раку. Однак, існують і фактори, які людина не може змінити, наприклад, стать.

Куріння. Фото: скрін youtube

Через біологічні відмінності деякі види раку можуть частіше виникати у чоловіків, ніж у жінок. Одним із найнебезпечніших для чоловіків є рак передміхурової залози. Цей вид раку часто пов'язують із способом життя та харчуванням.

Наприклад, бутерброди з обробленим м'ясом, такими як бекон, є одним із продуктів, які лікарі рекомендують уникати. Вони містять високий рівень солі, насичених жирів і оброблених інгредієнтів – усі ці компоненти асоціюються з підвищеним ризиком раку простати.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Бутерброд. Фото: скрін youtube

Нове дослідження підтвердило, що регулярне споживання обробленого м'яса може суттєво збільшити ймовірність розвитку цього захворювання. Дієти, багаті на цукор, насичені жири та сіль, які зазвичай не забезпечують організм достатньою кількістю вітамінів і мінералів, також пов'язані з підвищеним ризиком раку передміхурової залози.

Нагадаємо, медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

Раніше ми писали про те, що якщо робите салати, то обов'язково додавайте цю зелень: хороший імунітет і шкіра без зморшок не забаряться

Крім того, Знай.ua повідомляв, завжди на часі: до яких лікарів варто записати літніх батьків