Вода з-під крана може загрожувати здоров'ю, зокрема пригнічувати роботу печінки. В результаті людина може відчувати постійну втому. Про це йдеться у матеріалі на порталі glamour.

Печінка щодня піддається впливу різноманітних екологічних токсинів, зокрема забруднювачі повітря як усередині, так і зовні приміщення, а також мікрочастинки пластику. В результаті орган може сильно перевантажуватись і не повною мірою виконувати свою функцію. Як наслідок, людина відчуває постійну втому.

Вода з крану. Фото: скрін youtube

Олії у вогонь може підливати й водопровідна вода. За словами фахівців, у ній може бути фтор, який засмічує печінку і викликає почуття втоми.

Експерти рекомендують системи очищення води, які дозволяють видалити з неї фтор. Це допоможе покращити очисні функції печінки та стане профілактикою застійних явищ в органі.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Вода з-під крана, скріншот з відео

Варто зазначити, що у воді з-під крана можуть бути інші домішки, які не додадуть здоров'я. Кожен може перевірити якість води у домашніх умовах. Для цього потрібно наповнити скляну склянку та прибрати у темне місце на два дні. Якщо з'явився наліт на стінках, масляниста пінка або інші підозрілі ознаки, то воду пити небезпечно.

Раніше портал Знай повідомляв, каміння з нирок виходитиме довго: 2 продукти, які в майбутньому призведуть до болю.

Також наш портал інформував, страх темряви треба подолати: чому небезпечно спати при увімкненому світлі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лікують, а калічать: експерт розповів, як люди знищують печінку ліками.