Одна зі стюардес, яка давно працює на відомого європейського авіаперевізника, на умовах анонімності поділилася інсайдерською інформацією. Виявилося, що стюардеси знають, яке місце традиційно залишається найбруднішим на борту авіалайнера. До речі, про це знають не тільки стюардеси, але і решта екіпажу.

Дівчина зізналася, що пасажирам краще ніколи не використовувати кишені крісел, які стоять попереду, оскільки їх не дезінфікують. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з британських видань.

літак, фото Pxhere

"Брудні серветки, лікарняні сумки, труси, шкарпетки, жуйка, огризки від яблук — все це опиняється в кишенях, а на наступному рейсі ви кладете туди свій телефон або ноутбук", — пояснює стюардеса.

Крім того, за даними журналістів, нещодавнє дослідження організації CBA News Marketplace показало, що найбруднішими місцями на борту є паски безпеки, висувні столики, ручки в туалетах, кишені крісел і підголовники. Згідно із заявою експертів, на цих поверхнях було знайдено цвіль і бактерії кишкової палички.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Салон літака, скріншот: YouTube

Також варто зазначити, що в січні 2020 року стюардеса Джаміля Хардвік розкрила небезпеку відкидних столиків для здоров'я пасажирів літака. Виявилося, що їх поверхня рідко буває чистою.

"Це огидно, але у прибиральниць немає часу витирати кожен окремий столик", — пояснила бортпровідниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, янголи неба - як красуні-стюардеси героїчно рятують людей на борту.

Як повідомляв Знай.uа стюардеса змусила реготати весь світ - Duty Free, аварійні виходи з квартири і посадковий талон на диван.

Знай.uа писав, українка показала церкви, літаки і людей на обсервації - "Немає співчуття...".