У боротьбі зі стресом, який став особливо актуальною проблемою через пандемію коронавірусу, допоможуть трав'яні чаї. Кращими трав'яними напоями для придушення стресу вважаються чай з гібіскусу, фіалковий чай ройбуш і чай з кропиви.

Основними корисними ефектами трав'яних чаїв є зниження рівня вільних радикалів, зміцнення імунної системи, і зниження тривожності. Фахівці зазначають, що чай з гібіскусу, як і фіалковий чай — це відмінний засіб для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Крім того, такі напої знижують рівень запальної активності, а також зміцнюють імунітет.

Трав'яні чаї, скріншот: YouTube

Однак головна користь трав'яних чаїв полягає в їх здатності боротися зі стресом не гірше спеціалізованих медикаментозних засобів, певні фахівці. На користь підуть й інші напої з трав.

Наприклад, чай з пасифлори допомагає боротися з високим артеріальним тиском, чай з ромашки дуже корисний для діабетиків, ройбуш не тільки допомагає впоратися зі стресом, але і укріплює волосся, а чай з кропиви допомагає організму долати інфекції. Імбир допомагає зміцнити ментальне здоров'я, а чай з бутонів троянди — відмінний засіб для активізації захисних систем організму.

Популярні новини зараз

Ухилянтам пояснили, коли у них почнуть відбирати речі

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Показати ще

Трав'яні чаї, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міні-город на балконі – вирощування редиски на весняний салат без дачі і грядки. Ідеально для балкона підходять сорти із середньою величиною плодів і дуже раннього терміну дозрівання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", знижує вагу, підтримує норму вітаміну С і не тільки — чудодійні властивості води з лимоном. Дієтологи рекомендують з ранку натщесерце випивати склянку чистої води з лимонним соком

Також "Знай.ua" писав, не один, але вдома — ці лайфхаки допоможуть не збожеволіти, працюючи дистанційно. Як ефективно працювати з дому під час ізоляції