Настала весна, і всі почали активну підготовку до літа, бажаючи бути в формі у сезон коротких суконь і шортів. Фітнес-тренер, консультант з харчування та успішна інста-блогер Олена Кален розповіла про продукти, які зовсім не друзі, котрі худнуть - від них тільки посилюється апетит і процес досягнення стрункої і красивої фігури гальмується.

Автор поста - Олена Кален (Фото Instagram)

Ось, що пише ця дивовижна жінка. Вона радить забути про таких продуктах:


♦️Батончики мюслі. Часто люди, що бажають схуднути, замінюють ними солодощі. Сенсу в цьому немає, це теж БУ і в їх складі є цукор. Так само, як і цукерки, вони різко піднімають рівень цукру в крові, а після різкого стрибка цукор різко падає, і людина швидко починає знову відчувати голод🙄

♦️Йогурти та смузі. З-за легкої та рідкої текстури організм не сприймає їх як повноцінну їжу, вони швидко проходять через шлунок, і знову з'являється відчуття голоду. Крім того, знежирені йогурти містять в собі багато цукру і штучних добавок. См. пункт 1.


♦️Сухофрукти. Містять чимало калорій і швидко перетравлюються, тому почуття голоду скоро повертається. Краще з'їсти кілька штук, як десерт, після основного прийому їжі😋

♦️Яєчний білок. Часто люди, що знижують вагу, уникають яєчний жовток з-за його жирності. Насправді яйце – ідеальне поєднання жирів і білків, що відмінно засвоюється організмом і не несе шкоди фігурі, якщо з'їдено з голоду і в достатній кількості. Якщо ви їсте тільки білки, організм не отримує ні вітамінів, ні мінералів, ні корисних жирів, що провокує бажання з'їсти щось ще, щоб заповнити баланс.

♦️Штучні підсолоджувачі. Насправді, якщо немає медичних показань до заміни цукру, цукрозамінники можуть тільки посилювати тягу до солодкого. Обумовлено це роботою дофамінової системи, як свого роду задоволення і залежність.

"Головне – їжте тоді, коли голодні і стільки, скільки потрібно вашому організму для втамування голоду", - резюмує Олена.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як правильно харчуватися у Великий Піст, щоб не набрати вагу — ідеальне меню від дієтолога

Як повідомляв портал "Знай.іа", немытые овочі лише іграшка — які продукти здатні погубити життя

Також Знай.іа" писав, що тільки три кроки і зайві кілограми зникнуть назавжди – поради фахівця.