Відомий український лікар Євген Комаровський, який постійно ділиться з батьками і звичайними українцями корисними порадами, розповів про суперфуди.

У короткому відеоролику доктор Комаровський відповів на одне з найбільш популярних запитань, які задають йому підписники. Воно стосується здорового і корисного харчування, а зокрема - суперфудів. Комаровський розповів, що це взагалі таке і навіщо це потрібно людям.

Комаровський зазначив, що це модне слово "Суперфуд" прийшло до нас з Америки. Ним звикли позначати ті продукти, які містять в собі багато корисних компонентів. Суперфуд вважають такою собі "золотою таблеткою", яка нібито повинна позбавити нас від усіх проблем з харчуванням. Однак, лікар пояснив, що такі продукти, по суті, особливо нічого не змінять в нашому житті, якщо зациклюватися виключно на харчуванні.

За словами Євгена Комаровського, те, що ми звикли називати "счуперфудом", насправді звичайні продукти, лише з великою кількістю поживних елементів. Звичайно ж, їх можна включати в свій раціон, проте на одному харчуванні справа не закінчується.

Експерт зазначив, що люди, які дотримуються правильного харчування, живуть довше лише в тому випадку, якщо вони свій раціон доповнюють здоровим способом життя, правильним ставленням до людей, любов'ю і добром.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський розвіяв головні міфи про коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський пояснив, як зволожувач повітря впливає на захворюваність дітей

Також Знай.ua писав, Комаровський попередив українок про заражену косметику.