Хоч один раз у житті кожна жінка говорила собі: "Хочу схуднути до цього свята". Багато хто навіть намагався влаштувати собі таке потрясіння. Відомий дієтолог і психотерапевт Михайло Гаврилов впевнений, що це далеко не найкращий підхід до скидання зайвих кілограмів. Експерт радить змінити мислення і почати марафон під багатообіцяючою назвою "Хочу ідеальну фігуру".

Гаврилов розповів, як швидко і ефективно схуднути до свят і зберегти результат, щоб радувати себе та дзеркало в 2020 році.

Схуднення, Pixabay

Необхідно змінити мотивацію

Перш за все, потрібно змінити сам підхід до схуднення, тобто скидати зайві кілограми не тільки напередодні свята, але і зробити правильний спосіб життя нормою. За словами дієтолога, схуднути до Нового року і влізти в улюблену сукню, звичайно, можна, але з таким підходом зайві кіло знову повернуться.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Головне — глобальна мета

Для когось такою метою може стати можливість носити вбрання певного фасону, а для кого-то – це поліпшення свого здоров'я. Формулюйте цілі чітко: "Хочу підніматися на 10 поверх без задишки" або "Мрію позбутися від болю в спині, яка мене турбує через зайву вагу".

Дієта, Politeka

Розкладіть мету на маленькі кроки

Ось наприклад, щомісяця можна впроваджувати якусь нову корисну харчову звичку. При цьому важливо не гнатися за швидкими результатами по скиданню кілограмів – тихіше їдеш, як кажуть, далі будеш. До Нового року 2020 ще є час впровадити в свій спосіб життя пару звичок, які допоможуть вам вже зараз скинути мінімум 2-3 кг.

Нагадаємо, "Водиця і травичка": змарніла Волочкова налякала своїм раціоном, майже нічого не їсть.

Як повідомляв Знай.uа Могилевська показала результати схуднення в пікантному боді, не дізнатися: "Спекотні фото, дуже спекотні!".

Знай.uа писав, надто змарніла Волочкова шокувала новою зовнішністю: "Подаруйте це найближчій смітнику".