З 14 по 18 жовтня вийде спецпроект телеканалу СТБ про сурогатне материнство "Мати дитя".

У програмі ви дізнаєтесь, які труднощі доводиться долати жінкам у положенні, на прикладі двох героїнь, які вперше наважилися розповісти про пережитий досвід без прихованих облич та змінених голосів.

"Україна – одна з небагатьох країн, де сурогатне материнство дозволене законом, в тому числі і для іноземців. На тлі того, що ряд країн відмовляється від застосування суперечливого методу, це призводить до його попитом у іноземців, через що Україну називають Меккою сурогатного материнства. У той же час технологія так само популярна і є єдиною можливістю стати батьками для українських безплідних пар. Однак через брак інформації і дорожнечу навколо цього законного методу існує безліч домислів про нібито торгівлю дітьми. Наше завдання – розвінчати міфи і розповісти, що собою насправді являє сурогатне материнство", – наголосила журналістка програми "Вікна-новини" Ірина Стороженко.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Перша героїня проекту Олеся Соломіна завдяки сурогатній матері виховує доньку. А друга учасниця Антоніна Кабанець подарувала радість материнства двом іноземним парам.

Ці жінки на власному прикладі покажуть, що головна мета такого непростого шляху – дитина, якої ніколи не було б без їх допомоги.

Нагадаємо, вік батьків впливає на агресивність та інші зовнішні форми поведінки у підлітків.

Як повідомляв портал Знай.uа, австралійська журналістка поділилася враженнями від зйомок сюжету про долю сурогатних дітей в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала, як годує сина грудьми.