Їжа - одна з найважливіших речей для життєдіяльності людини, без якої обійтися неможливо. Однак деякі порції їжі чи води можуть навіть вбити.

Так, наприклад, смертельна доза солі - це 250 грамів. Це відомо багатьом, та є ще ряд продуктів, які можуть бути смертельно небезпечними.

Вода

Відомо, що людина має пити близько 2-ох літрів води на день, аби підтримувати водний баланс. Часто ми стикаємося з тим, що п'ємо замало води. Так є доза, яка може вбити людину - це 6 літрів води. Саме такий об'єм води, випитої за один раз, здатний вбити.

Шоколад

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

шоколад

З шоколадом краще не зловживати. Вчені визначили, що смертельний поріг для людини - це 85 шоколадних плиток, вагою близько 100 грамів.

Кава

смачна кава

Тут до летального результату можуть привести два варіанти: вживання по 3 чашки підбадьорливого напою щогодини або по 1 чашці на 1 кг ваги. Тобто, якщо ви важите 50 кг, то виявиться фатальним обсяг кави в 50 чашок.

Алкоголь

Смертельною концентрацією алкоголю в крові вважається 5-6 проміле, тобто 400-450 мл випитого чистого алкоголю. Це 1-1.25 л горілки (за умови, що того, хто це вживає, не знудило.

Нагадаємо, українці в страшній небезпеці: медики розповіли, яка хвороба охопила всю країну.

Раніше Знай.ua повідомляв, дієтологи назвали найкращі напої для ідеальної фігури.

Також Знай.ua писав, експерти розповіли, якої шкоди може завдати туш і як цього уникнути.