Американські вчені попереджають, що речовини, які включені до складу антипригарного покриття сковорідок, можуть спровокувати розвиток дуже серйозних захворювань, зокрема цукрового діабету.

Так, співробітники Медичної школи в Нью-Йорку провели експериментальне дослідження, за підсумками якого підтвердили існуючі побоювання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В експерименті взяли участь добровольці, яких вчені розділили на дві групи в залежності від частоти використання сковорідок.

"Багаторічний експеримент показав, що люди, які щодня готують їжу на сковорідці, частіше стають жертвами цукрового діабету другого типу. Діабет розвивається у них частіше на двадцять відсотків, плюс, у любителів готувати на сковорідці в цілому відзначається більший рівень цукру в крові", - розповідають американські вчені.

Вчені вважають, що вся справа в отруйних для людського організму антипригарних з'єднаннях, які застосовуються для виготовлення сучасного посуду.

Нагадаємо, виплюнь каку: медики назвали найшкідливіший продукт в раціоні людини.

Як повідомляв Знай.uа накурилися: загадкова хвороба косить з ніг вейперів.

Знай.uа писав, спалах смертоносної чуми створив в Україні ще один Чорнобиль: зону відчуження охороняють військові.