На території нашої країни потрапила велика партія бракованих презервативів відомого бренду Durex.

Про це повідомили після перевірки представники Державна служба з лікарських препаратів і контролю за наркотиками.

За інформацією відомства, компанія Reckitt Benckiser Healthcare, що випускає продукцію під відомим брендом, недавно провела контрольну закупівлю власної продукції. Зокрема презервативи придбали в українських інтернет-магазинах. І саме тоді виявили, що вироби не відповідають нормам.

презервативи

"Небезпечна партія презервативів Durex була виявлена на території України ТОВ "РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА" - представник виробника Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd, Велика Британія, які виготовляють презервативи Durex, з метою контролю своєї продукції придбали виріб свого бренду в інтернеті під номерами партій, які раніше були не допущені в обіг і вважалися знищеними. Повна назва - "Презервативи латексні з силіконовою змазкою Durex® RealFeel (натуральні відчуття), 3 шт. та 12 шт." партії №: 1000433147, 1000494067, 1000474803. Вказані партії не відповідають вимогам технічних регламентів щодо медичних виробів. Через зазначену проблему вони(партії) не отримали дозвіл на продаж, однак, таки з’явилися незаконним чином на ринку України. Задля захисту споживачів від небезпечної продукції, ТОВ "РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА" звернулось до правоохоронних органів України. У свою чергу, Держлікслужба вживає всі необхідні заходи згідно з чинним законодавством", - написали на сторінці відомства у Facebook.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Показати ще

Як стало відомо, представники компанії придбали виріб свого бренду в інтернеті під номерами партій, які раніше були не допущені в обіг і вважалися знищеними.

Нагадаємо, аптеки продавалаи українцям під виглядом популярного засобу від кашлю підробку.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені винайшли ліки, які вбережуть здоров'я під час незахищеного статевого акту.

Також Знай.ua писав про те, що у самому серці столиці на вулиці з'явився гігантський презерватив.

Дивіться: Як виробляють презервативи