До такого стану діти дійшли з різних причин, однак ця особливість не дає їм жити повноцінним життям. Ці діти найбільші у світі, дехто з них примудрився потрапити в Книгу рекордів Гіннеса.

Сантьяго Мендоса

Коли маленькому Сантьяго було 8 місяців, він важив як шестирічна дитина — 19,7 кг. У хлопчика діагностували ожиріння і в примусовому порядку посадили на сувору дієту. Цього виявилося не досить, дитині потрібно іншими методами знизити вагу, а потім зробити кілька операцій.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Мама Сантьяго визнала, що такий стан хлопчика — результат її необізнаність в цьому питанні. Дитина народилася здоровою, але вона годувала його занадто часто, що і призвело до страшної повноти.

Якщо терміново не зайнятися лікуванням Сантьяго, в майбутньому у нього будуть проблеми з артеріальним тиском, серцево-судинною системою і суглобами.

Суман Хатун

У Суман Хатун з Індії проблеми з гормонами, до того ж вона постійно відчуває голод. Їжа і відсутність фізичної активності зробили свою справу. Тому вона в 5 років важила 91 кілограм!

Дівчинка проїдає буквально все, що заробляє її батько, змушуючи інших родичів жити у вічному голоді. Спроби обмежити апетити Хатун нічим хорошим не закінчуються – на відмову дівчинка реагує істериками.

Лу Хао

У три роки його вага перевищувала норму в п'ять разів! За столом він з'їдав три миски їжі.

Мама Лу Хао по-справжньому стурбована. Крім існуючих і майбутніх проблем зі здоров'ям дитини, вона не може взяти його на руки, ні посадити собі на коліна. В 4 роки цей хлопчик важив цілих 62 кілограми! Піднімати Лу Хао може тільки його тато і то не дуже часто.

Джамбулат Хатохов

До року хлопчик важив близько 17 кг, а до двох років вага його становила вже 34 кг. Джамбулат навіть потрапив у Книгу рекордів Гіннеса, адже в 9 років він важив 147 кілограм.

У 2008 році його обстежив британський лікар. В результаті тестів з'ясувалося, що скелет Хатохова за своїм розвитком відповідає 15-річному, у той час як хлопчикові було всього 9 років.

Нагадаємо, постійне почуття голоду відняло у хлопчика здоров'я і дитинство. Чим закінчилася історія Кадена Бенджаміна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", смілива жінка усиновила малюка, на якому поставили хрест навіть лікарі. Вона вилікувала його і подарувала щасливе життя.

Також "Знай.uа" писав, убита горем дівчина зуміла взяти себе в руки і скинути майже сотню кілограм. Зараз вона безмежно щаслива, але є одне "але".