Доки більшість модниць гонитві за молодістю та красою витрачають шалені гроші на засоби по догляду за обличчям, мало хто знає, що існує альтернатива - це дешеві аптечні препарати, які за своєю дією не уступають іншим.

Багато аптечних препаратів містять у своїй основі безпечні натуральні компоненти: вітаміни, масла, колаген. Деякі з них варто змішати та приготувати косметичні засоби по догляду за обличчям.

Гель Куриозин
У його складі міститься цинк і глауриновая кислота, тому цей Крем діє як антисептик, знімає запалення та сприяє клітинної регенерації. Глауриновая кислота розгладжує зморшки, та забезпечує шкіру необхідним зволоженням.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Блефарогель
Призначається при запаленні повік, викликаному блефарити. Його побічною дією є усунення дрібних мімічних зморшок. Завдяки властивостям основних компонентів — соку алое і гіалуронової кислоти, підвищується синтез колагену. В результаті ніжний епідерміс омолоджується і розгладжується.

Наносити Блефарогель слід двічі в день на чисту шкіру. Препарат рекомендується накладати тонким шаром, злегка втираючи.

Гель Ліотон
Успішно застосовується не лише для лікування ніг, а й в косметології, як засіб від набряків обличчя. Він підьягує контури, роблячи шкіру більш еластичною. Наносити слід на проблемні ділянки як маску, через 10 хвилин змити.

Мазь Реліф
Ефективна для усунення середніх та глибоких зморщок на шкірі. Одним з основних компонентів є акулячий жир, відомий регенеруючі і поновлюючими діями. Інші активні речовини мазі стимулюють кровообіг, сприяючи усуненню набряку. Крім цього, Реліф містить жирні кислоти, підтримують пружність і розгладжують зморшки.

Ретиноєва мазь
Головне діюча речовина – ізотретиноїн. Препарат сприяє підтримці водного балансу, активізації процесу регенерації тканин, розгладженню вікових складок. Прирегурярному використанні шкіра стає більш пружною та гладенькою.

Цинкова мазь
Маючи в складі цинк, який є натуральним захисним засобом від ультрафіолетового випромінювання, мазь чинить сприятливий вплив на шкіру обличчя. Наносити її потрібно безпосередньо перед виходом під прямі сонячні промені на проблемні ділянки.

Солкосерил
Мазь, призначена для живлення і зволоження шкірних покривів. Вона дуже доступна, а її дію можна порівняти з дорогими антивіковими кремами. Професійні косметологи радять наносити Солкосерил в поєднанні з розчином Димексиду, яким протирається особа. Отриману маску не змивають півгодини. Потім шкіра обробляється живильним кремом.

Нагадаємо, Ольга Фреймут поділилась секретами молодості.

Як раніше повідомляв Знай.ua, вчені розповіли, як інтим впливає на старіння.

Раніше портал Знай.ua писав, що лікарі розповіли, чим загрожують жінкам тривалі перерви в сексі.