У Нагірному Карабасі, де з ранку 27 вересня, тривали запеклі бої між вірменськими силами і збройними силами Азербайджану, на вулиці в тротуарі залишився снаряд реактивної системи залпового вогню "Смерч".

Читайте Знай в Google News!

У Telegram-каналі під назвою "Perepichka News" було опубліковано відео буднів Нагірного Карабаху з цим моментом. Літній місцевий житель з ліхтариком в руках підійшов до снаряду і почав його оглядати зсередини і зовні.

Потім оператор поставив кілька запитань чоловікові: "Що ви взагалі з приводу перемир'я думаєте? Як ви думаєте, чи довго воно триватиме? Чи потрібно було робити його або варто було тиснути до кінця?". Літній місцевий житель на всі ці питання відповів, що він не знає.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

У Нагірному Карабасі 10 жовтня о 12: 00 набув чинності режим припинення вогню, про що домовилися представники Азербайджану і Вірменії на переговорах у Москві, на яких був присутній глава МЗС РФ Сергій Лавров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вірменія пустила снаряди по Азербайджану посеред ночі, один з них дивом не розірвався: моторошні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", перемир'я між Вірменією та Азербайджаном, щось пішло не за планом: "Це війна за життя або смерть". Десь ми вже це бачили... Не хотілося б проводити паралелі з українським Донбасом.

Знай.ua писав, Нагірний Карабах буде спати спокійно: Азербайджан і Вірменія досягли перемир'я. Обговорення почалося в п'ятницю, в Москві і закінчилися в ніч на суботу. Сторонами були узгоджені чотири пункти.