44-річний чоловік був забитий до смерті групою неповнолітніх хлопців за те, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Це жорстоке вбивство сталося в селищі Шушари, який знаходиться в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT".

Читайте Знай в Google News!

Є інформація джерела, яке стверджує, що шестеро молодих нелюдів рано вранці перебували біля багатоповерхівки. Молодшому з них було всього 16 років. Однак в якийсь момент Георгій проходив повз них і зійшовся з неповнолітніми в словесній перепалці. Згодом натовп хлопців поволокла його на дитячий майданчик, там же повалили на землю і почали жорстоко бити ногами по голові.

Повз проїжджав автомобіль, водієві якого вдалося на час злякати їх. А побитий чоловік намагався доповзти до під'їзду, але йому не вдалося цього зробити. Машина зникла за поворотом, а хлопці повернулися назад, щоб добити лежачого чоловіка.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Мешканці прилеглого будинку побачили страшну картину і викликали поліцію, яка успішно затримала компанію неадекватів. Неповнолітні пояснили свої мотиви тим, що їм просто не сподобався п'яний чоловік. Раніше жоден з них не притягувався до кримінальної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ветерани АТО заступилися за побратима перед маршрутником: "Гірко якось стало"

Як повідомляв "Знай.ua", перемир'я між Вірменією та Азербайджаном, щось пішло не за планом: "Це війна за життя або смерть"

Знай.ua писав, львів'янин сховався від родичів, прихопивши з собою сина - мати пережила страшні 4 дні.