У Туреччині стався курйозний, і одночасно дуже милий випадок, який знайшли забавним і широко висвітлили місцеві ЗМІ, в тому числі газета Hurriyet.

У місті Перешамбе на Чорноморському узбережжі Туреччини не поспішаючи прогулювався 73-річний дідусь на ім'я Музафер Парлак. Раптово він побачив, як двоє чоловіків виволікають з ювелірного магазину жінку, а та кричить і чинить опір. Незважаючи на похилий вік, чоловік вчинив, як справжній джентльмен. Він кинувся рятувати жінку. Тим самим літній турок перервав зйомки нового серіалу.

"Врятована" перехожим жінка, актриса Мерве Шен, сама впала в паніку, не зрозумівши, що відбувається, пише газета.

Кінематографістам знадобився час, щоб пояснити перехожому, що він увірвався на знімальний майданчик. Тоді він приніс свої вибачення і продовжив шлях – під сміх учасників зйомок.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві неадекватний чоловік виліз на дах багатоповерхового будинку і почав там бігати і стрибати. При цьому він був голим. Він не просто заліз на дах, але і ходив по поручнях, які встановлені прямо по краях. Варто відзначити, що поверхня досить слизька, і полетіти вниз досить легко.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також Знай писав, що в Харкові молоді люди вийшли на акцію протесту проти произовола охорони саду Шевченка, яка втратила всякий страх і сором. Міцні хлопці з охорони парку кидаються на людей з кулаками ні за що. Нещодавно вони побили пару хлопця і дівчину, якій стало погано.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті дівчинка стала жертвою дивного типу. Підліток їхала на велосипеді по доріжці і врізалася в дитину.