У 2020 році світ вже пережив кілька великих природних катаклізмів, включаючи пандемію коронавірусу. Поточний рік закінчиться всього через 3 місяці, однак і цього часу достатньо, щоб додатково "навести шереху" в світі. Цього разу постраждала Франція. Тут вже кілька днів вирує найсильніший ураган, який руйнує все на своєму шляху.

Природний катаклізм вирує в південно-східних регіонах Франції вже три дні. Регіони зіткнулися з найсильнішим штормом "Алекса", який руйнує інфраструктуру. В результаті шторму було знеструмлено більше тисячі міст і селищ у Франції. Крім того, зруйновано кілька мостів, знищено сотні будинків.

Представники рятувальних служб повідомляють, що на сьогоднішній день безвісти пропали 9 осіб. Серед них є і співробітники рятувальної служби. Прогнози синоптиків невтішні, погана погода в регіоні буде ще кілька днів.

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Також Знай.ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в тріски, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще