Після початку боїв на кордоні Вірменії та Азербайджану у частині регіонів Вірменії розглядається можливість введення воєнного стану. У республіці вже повідомили про сотні поранених та 16 загиблих осіб.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: повідомлення прессекретаря Міністерства оборони Вірменії Шушан Степанян у соціальній мережі Facebook.

Тим часом глава невизнаного Нагірного Карабаху Араік Арутюнян вже запровадив на території республіки воєнний стан, а також оголосив загальну мобілізацію. Відеозвернення опублікував в Facebook його прессекретар Ваграм Погосян.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Через ситуацію, що склалася я скликав позачергове засідання Національних зборів і оголосив воєнний стан і загальну мобілізацію осіб старше 18 років", - сказав президент Арутюнян.

За даними Вірменії, Азербайджан нібито завдав ракетних ударів по мирних населених пунктах. У Міноборони Азербайджану говорять про зворотне - Збройні сили Вірменії нібито інтенсивно обстріляли азербайджанські прикордонні населені пункти. Є інформація, що серед мирного населення є вбиті і поранені.

Невизнана "Нагірно-Карабахська республіка" (або Арцах) знаходиться на південному заході Азербайджану: офіційний Баку вважає її окупованою територією. У 1994-му після шести років війни було підписано бішкекський протокол, за яким Азербайджан, Вірменія і "НКР" домовилися про припинення вогню. На лінії зіткнення час від часу спалахують конфлікти.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Невизнана республіка у вогні, дві столиці оголосили війну - відкрито вогонь, багато загиблих і поранених.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі помер молодий герой, який пройшов крізь пекло Донбасу - скосила куля снайпера Путіна.

Знай.uа писав, окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС.