Шокуюча історія сталася в Росії. На Далекому Сході, поблизу міста Фокіно, сталася страшна ДТП, в якій постраждали діти. На трасі Владивосток – Находка багатотоннажний автомобіль допустив наїзд на кількох дітей, які перебігали дорогу разом з дорослим супроводжуючим. Шокуючий відеозапис опублікував один з телеграм-каналів.

Запис опублікований з відеореєстратора самоскида, тому можна побачити весь цей страхітливий інцидент в подробицях. Автомобіль рухався по двосмуговій дорозі, і перед ним слідував позашляховик. Водій позашляховика зупинився, щоб пропустити дітей, які хотіли перебігти дорогу, проте самоскид, який слідував за ним, зреагувати на маневр не міг.

Діти вирішили перебігати дорогу до кінця, а самоскид був змушений виїхати на смугу зустрічного руху, де і стався шокуючий інцидент.
Винні в цій історії всі-і водій позашляховика, який не переконався в безпеці своєї зупинки, і водій самоскида, який своєчасно не зреагував на ситуацію, і діти, які не переконалися у відсутності небезпеки.

Однак від цього не легше ні батькам, ні самим дітям, ні водієві самоскида. В результаті інциденту одна дівчинка загинула, ще двоє дітей знаходяться в лікарні, у важкому стані, а водієві, швидше за все, світить тюремне ув'язнення.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що знищений спорткар Chevrolet Corvette C8 повністю знищили в ДТП, від авто мало що залишилося. У міру того, як все більше і більше моделей C8 Corvette Stingray потрапляє в руки покупців, неминуче буде зростати число аварій.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що у Львові виявили труп молодого чоловіка зі щетиною, поліція шукає родичів. Тіло чоловіка виявили у Львові за адресою вулиця Мазепи 22. Наразі причини та обставини смерті молодої людини-невідомі.

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині два легковики зіткнулися лоб у лоб-кров та два тіла на дорозі. У середу, 23 вересня, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули дві людини. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини події. Ведеться слідство.