У той час, поки весь світ читає біографічну книгу "У пошуках свободи", яку присвячено життю королівської пари, самі же Гаррі і Маркл надають перевагу неймовірним і добрим справам. Їх малюкові Арчі ще зарано думати про школу, а його батьки допомагають іншим дітям підготуватися до нового навчального року.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: американський журнал people.

Журналісти пишуть, що Меган Маркл і принц Гаррі виступили волонтерами благодійної організації Baby2Baby, яка зазвичай надає різну допомогу нужденним дітям і сім'ям - на зразок підгузників, одягу, харчування і так далі.

Меган Маркл і принц Гаррі з спільнотою Baby2Baby, фото: people.com

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Добровольці роздавали різне шкільне приладдя і рюкзаки. Захід проходив на території початкової школи Dr Owen Lloyd Knox Elementary School спільно з Об'єднаним шкільним округом Лос-Анджелеса. Примітно, що для герцога і герцогині Сассекських ця поява стала першою офіційною з того часу як вони переїхали в Америку.

Погода видалася спекотною, +32 градуси, але ані Меган, ані Гаррі ця обставина не бентежила. Вони роздавали сумки з різними приладдям, стоячи під палючим сонцем, і спілкувалися з кожною дитиною. Також, незважаючи на погодні умови, Меган і Гаррі дотримались всих правил "ковидної" безпеки - одягли захисні маски і рукавички. Примітно, що герцогиня обрала маску від нью-Йоркського бренду Royal Jelly, який заснувала темношкіра жінка.

Організація Baby2Baby має особливе значення для герцога і герцогині Сассекських. Вона увійшла до числа тих чотирьох фондів, яких було обрано ними з нагоди появи на світ їхнього сина Арчі - тоді пара запропонувала шанувальникам замість подарунків перерахувати кошти на благодійність.

Замість того, щоб просто отримувати подарунки, пара вирішила надихнути людей на те, щоб пожертвувати гроші для фонду та сімей з дітьми, які цього потребують. Якщо ви вже зробили це, вони вам безмірно вдячні. Якщо ж ви лише думаєте про це, вони просять Вас звернути увагу на наступні організації: The Lunchbox Fund, Little Village HQ, WellChild and baby2baby, - повідомляється в Instagram-акаунті Меган і Гаррі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кейт Міддлтон показала розкішні апартаменти за своїм дизайном: багато золота і 20 кімнат.

Як повідомляв Знай.uа, двійник принца Гаррі поскаржився на труднощі через королівську зовнішність.

Знай.uа писав, 23-річна дівчина закрила очі на вік, побудувала стосунки зі старим і народила від нього дитину.