Лондонська резиденція герцога і герцогині Кембриджських, відома як "Апартаменти 1а" в Кенсінгтонському палаці, є домом для знаменитої подружньої пари і їх трьох дітей (принца Георга, принцеси Шарлотти і принца Луї).

Читайте Знай в Google News!

Дані апартаменти можна назвати квартирою лише умовно. Вона містить 20 кімнат, так що це скоріше особняк, який захований на території палацу.

"їх будинок просто величезний! І він схожий на шматочок сільської місцевості в центрі Лондона", — розповіла Королівський біограф Інгрід Сьюард.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Рідкісні фото з лондонського будинку Кембриджів лише підкреслюють ці слова і розкіш, в якій мешкає сім'я: з дорогими творами мистецтва і унікальним дизайном інтер'єрів, в розробці якого безпосередньо брала участь сама Кейт.

"Квартира налічує 20 кімнат, а також підвал і горище і схожа на немаленький будиночок, — стверджує біограф Крістофер Уорвік. - Всі ці королівські резиденції в Кенсінгтонському палаці називаються квартирами, але по факту це, звичайно, не так".

У "квартирі" Кейт і Вільяма знаходиться ліфт, Тренажерний зал і кухня вартістю в 310 тисяч доларів, яку пара ремонтувала за свій рахунок. Крім того, в кімнатах багато обробки золотом, хитромудрих килимів, картин в старовинних рамах і сімейних фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, війна Меган Маркл і Кейт Міддлтон навіки залишиться в Королівській книзі.

Як повідомляв Знай. ua, 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі посварився з королевою Єлизаветою II через Маркл.