Дружину принца Вільяма Кейт Миддлтон вважають іконою стилю. Вона виходить в світ у бездоганному вигляді. Однаєю з улюблених прикрас герцогині Кембрджської є брошки. Але для неї це не просто аксесуар, кожна коштовна річ має свою таємницю і сьогодні ми розкриваємо їх.

Про це пише "hyser.com.ua".

"Енігма"

У травні 2019 року Кейт Міддлтон постала на зустрічі з ветеранами Другої світової війни, надівши цю брошку. Прикраса уособлювала любов герцогині до її бабусі, Валері Глассборо, яка працювала розвідницею на "Енігма" — шифрувальних машинах.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Трилисника

Одна з найбільш значущих для герцогині Кетрін брошок — акуратний золотий трилисник з смарагдом по центру, що належить раніше матері королеви Єлизавети II, Єлизавети Боуз-Лайон.

Цю річ традиційно герцогиня носить в День святого Патріка. А ще, як відомо, трилисник символізує удачу.

Дубовий лист

Мало кому відомо, що дуб має величезне значення для всіх Міддлтонів. Рослина є символом графства Беркшир, звідки родом родина Міддлтон і де за іронією долі знаходиться Віндзорський замок — резиденція британських королів. Вперше Кейт представила прикраса з діамантовими листям і перловими жолудями у 2012 році на діамантовому ювілею королеви, показавши, що відносить себе рівною мірою до обох сімей.

Надягаючи цюброшку герцогиня підкреслює значимість для неї сімейних традицій.

Кленовий лист

У цієї прикраси давня історія — з 1900 року. Діамантову брошку "Кленовий лист" королеві Марії Текской подарував її чоловік Георг V з нагоди їх офіційного візиту в Канаду (1901). З тих пір стало традицією вдягати це прикраса під час візиту в цю країну.

Під час візиту до Канадати і Кейт не забула взяти з собою знакову прикрасу.

Папороть

Цю прикрасу найбільше полюбила герцогиня. І не лише тому, що це подарунок ЇЇ Величності королеви Єлизавети II.

Брошку колись подарували королеві Великобританії жінки Нової Зеландії, які виготовили її власноруч. Діамантова прикраса так сподобалась молодому монраху, що Єлизавети проносила її протягом всього туру.

Згодом в тур прикрасу одягла Кейт, після чого королева подарувала брошку герцогині.

Кельтська брошка

Брошка у вигляді стародавнього кельтського символу — подарунок принца Чарльза, який символізує Шотландію, де вперше зустрілися Кейт і принц Вільям. Цікаво, що герцогиня одягала прикраса на публіку лише раз — у 2014 році.

Мак

Мак є символом пам'яті солдатів всіх країн Співдружності, загиблих у військових конфліктах. Традиційно цьогодня кейт разом з іншими членами королівської родини прикріплюють брошки у вигляді маку на знак пам'яті про віськових.

Брошка з дельфінами

Чергова брошка, пов'язана з заручинами Вільяма і Кейт, була Цю річ подарували майбутній герцогині офіцери Королівської Військово-морський підводної служби напередодні одруження Кейт з Вільямом.

Так брошка у вигляді двох дельфінів символізує кохання та міцну пару.

Брошка на честь авіації

Як майбутня королева-консорт, Кейт часто віддає данину вдячності військовим і з допомогою брошок демонструє свою повагу різних галузях служби. Ще одне пам'ятне прикраса — брошка Dacre, яку носять в якості офіційної ролі почесного командира авіації курсантів. На фото Кейт з'явилася з брошкою на святкуванні 75-річчя Королівських військово-повітряних сил (ВПС).

Нагадаємо, принц Гаррі після того, як в його житті з'явилася Меган Маркл, раптово скоротив кількість своїх знайомих.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли охрестять первістка принц Гаррі та Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що стали відомі причини, через які могло зірватися весілл кейт Міддлтон з принцем Вільямом.