Велика різниця у віці між двома люблячими людьми зараз не є чимось шокуючим. Однак історія про 23-річну дівчину, яка перебуває у відносинах з 69-річним чоловіком змогла здивувати багатьох.

Читайте Знай в Google News!

Батьки молодої дівчини розсердилися, коли дізналися про це, вважаючи рішення закоханих несерйозним. Однак дівчина любила літнього чоловіка і вийшла заміж.

Зараз вони в шлюбі більше двох років і щасливі разом. 69-річний чоловік дівчини має сина від першого шлюбу і не вважав, що заводити ще одну дитину правильно. Однак він не міг відмовити коханій дівчині, яка мріє про малюків.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Батьки заміжньої не розмовляли з нею до моменту народження дитини, так як порахували офіційне одруження неправильним вчинком. Люблячі не звертають увагу на чужу думку, поступаючи в будь-яких ситуаціях так, як самі вважають за потрібне!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Головне, хлопці, серцем не старіти": 103-річна бунтарка перевернула будинок престарілих заради тату і потужного байка. Починаючи з 2018 року американка Дороті Поллак проживала в будинку престарілих в Мічигані, куди переїхала після смерті дочки Джин.

Як повідомляв "Знай.ua", а як же Меган Маркл? 71-річний принц Чарльз був удостоєний почестями від Кейт Міддлтон.

Знай.ua писав, небезпечні зв'язки: знаменита модель звинуватила сина олігарха в зґвалтуванні, і сама потрапила до колонії. Російська модель Анна Лісовська була засуджена на 3.5 року колонії звичайного режиму. Їй інкримінували поширення порнографічних матеріалів за участю неповнолітніх.