Улюблений скакун королеви Великобританії Єлизавети II отримав серйозну травму на скачках в неділю. В результаті чотирирічного жеребця на прізвисько Спейс Уок довелося приспати, оскільки він не зміг відновитися після травми.

Читайте Знай в Google News!

Скакун Спейс Уок був одним з фаворитів скачок в Ньюбері, а раніше прийшов першим на змаганнях в Хейдок-парку в липні поточного року. Про це повідомляє видання The Evening Standard.

Єлизавета II, скріншот з відео

Слід зауважити, що подібне вже траплялося раніше. У 2016 році довелося приспати іншого скакуна королеви на прізвисько Гай Фокс. Він отримав травму на скачках в Аскоті, після яких не зміг би відновитися.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скачки цього року, як і інші заходи, проводяться без глядачів. Королева все життя захоплюється верховою їздою і, попри поважний вік — 94 роки, її помітили верхи цього року.

У червні 2020 року 94-річну британську королеву Єлизавету II вперше за кілька місяців помітили надворі — там вона проїхалася на 14-річному коні Ферн породи фелл поні.

Як повідомляє пресслужба Букінгемського палацу, прогулянку Єлизавета II здійснила в парку біля Віндзорського замку — офіційної резиденції британських монархів. Раніше британська королева не дозволяла собі вийти на вулицю через пандемію коронавірусу.

"Її Величність ще з дитинства обожнює їздити верхи й пильно стежить за добробутом коней, якими володіє для розведення, їзди й перегонів", — йдеться в повідомленні.

Єлизавета II, скріншот з відео

Нагадаємо, раніше принц Гаррі посварився з королевою Єлизаветою II через Маркл: "Ця жінка зобов'язана". Сварка між принцом Гаррі і королевою сталася ще напередодні весілля з Меган.

Як повідомляв Знай.ua, Меган Маркл і принца Гаррі засудили за покупку будинку з поганою репутацією.

Також Знай.ua писав, що принц Вільям пригадав, як Гаррі довів до сліз Кейт Міддлтон.