Крутіше міфічного "сина маминої подруги" може бути тільки один хлопець ... Спортсмен, красень, говорить по-китайськи, "краш всієї Русі", і не важливо, що йому всього 15. Загадковий позашлюбний син гнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка на тлі всіх подій, що відбуваються в країні, став популярнішим від власного батька. Він став зіркою TikTok, Twitter, Instagram, але, здається сам про це поки ще не здогадується. Як так вийшло, розбирався TJournal.

Микола Лукашенко-це третій син чинного президента Білорусії. Хто його мати, ніхто напевно не знає. Оскільки зі своєю офіційною дружиною Олександр Лукашенко не живе з 1994 року, в ЗМІ припускали що мати колі — особистий лікуючий лікар президента Ірина Абельська. Лукашенко з'являвся з нею на публіці з початку нульових — тоді вона зайняла посаду головлікаря республіканської лікарні Управління справами президента, а в 2004 році імовірно народила сина.
Сам Лукашенко ніколи не відповідав на питання, Хто мати колі.

У вільний час від роз'їздів Коля займається хокеєм, катається на лижах, грає на фортепіано, вивчає китайську та іспанську мову. Команда "грифони«, в якій грає Лукашенко-молодший, виграла республіканські змагання» Золота шайба", а Коля двічі став найкращим бомбардиром.

Вперше на Колю звернули увагу в російськомовному сегменті соцмереж в 2019 році, коли він з'явився в новому образі разом з батьком на зустрічі з Сі Цзіньпіном. У Твіттері порівнювали старі фотографії і дивувалися, наскільки привабливим став син Лукашенка.

Справжнім феноменом Коля став у TikTok-з Квітня 2019 року під відео з тегом #колялукашенко 252 мільйони переглядів. Дівчата називають його "картопелькою«, створюють фан-сторінки, малюють арти, клеять величезні постери з Лукашенком-молодшим на стіни, роблять добірки тіктоків і уявляють, що спілкуються з»крашем".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще