Онук британської королеви Єлизавети II, 35-річний принц Гаррі несподівано звернув увагу на те, що відбувається з соціальними мережами по всьому світу. Так, принц впевнений, що соцмережі на даний момент тільки шкодять розвитку суспільства, так що він закликає відмовитися від реклами на цих платформах.

Джерело: британський журнал FastCompany, якому написав принц Гаррі.

Читайте Знай в Google News!

Принц Гаррі, фото Instagram

Журналісти пишуть, що принц Гаррі на своєму життєвому шляху відчув всю шкоду соціальних мереж. Його зіркова дружина Меган Маркл страждала від постійної критики і цькування. Гаррі навіть почав судитися з таблоїдами через наклеп на адресу дружини, але герцоги Сассекські справу програли.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Цифровий ландшафт нездоровий. І у компаній, подібних до вашої, є шанс переглянути вашу роль у фінансуванні та підтримці онлайн-платформ, які сприяють розпалюванню ненависті і сприяють кризі здоров'я і правди", — йдеться в листі Гаррі журналу Fast Company.

При цьому цькування тривало в соціальних мережах. Кількість негативу в мережі тільки зростає, а Гаррі вважає, що великі компанії своїми діями зможуть вплинути на зменшення негативу і критики. Гаррі закликає великі компанії переглянути свої інтереси і припинити робити таку велику рекламу в соціальних мережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, не знала, з ким зв'язалася: Меган Маркл програла журналістам у суді і заплатила купу грошей.

Як повідомляв Знай.uа, як розвивалися стосунки Меган Маркл і Кейт Міддлтон: від королівської тактовності до заздрості та інтриг.

Знай.uа писав, монарше пекло: Меган Маркл зірвалася і розповіла, як її вижила королівська сім'я, нападали навіть придворні.