З тих пір, як Інтернет став доступний всім і кожному, яких тільки проявів творчості в ньому не знайдеш. Особливо порадував німецький блогер і комп'ютерний геній на ім'я Патрік, автор каналу "Patrick's World". Хлопець прославився на YouTube своїми абсолютно безглуздими, але геніальними у своїй абсурдності і технічної складності винаходами, одним з яких стало... повнофункціональне піаніно з німецьких сосисок. Не питайте, навіщо-просто тому, що він може.

Він дістав кілька традиційних німецьких сосисок, підключив їх до проводів, які були підключені до різного звукового обладнання, і зробив повнофункціональне фортепіано.

Патрік виклав відео, де він тестує це диво техніки, народжене на стику гастрономії та електроніки. Своє "дітище" ютубер назвав Bockwurstklavier, або Bockwurst Piano. Боквурст-це традиційна німецька ковбаса з телятини і свинини.

Піаніно складається з 10 клавіш-сосисок, кожна з яких підключена до проводу, який веде до монтажної плати та іншого обладнання для обробки звуку. Кожного разу, коли Патрік, вибачте, торкається сосиски, одночасно торкаючись елемента обладнання на задньому плані, "машина" видає звуки фортепіано.

На відео помітно, що клавіші працюють як окремо, так і одночасно, тому можна грати повні акорди і, отже, кілька мелодій. Поки є контакт з іншим електричним обладнанням, дотик до "м'ясних клавіш" виробляє звук.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Звичайно, піаніно не дотягує до повної октави, так як для цього буде потрібно 12 клавіш - 7 природних клавіш (білі) і 5 дієзів і бемоль (чорні). Тим не менш, є тільки 10 клавіш, що, ймовірно, є стандартною кількістю сосисок в одній упаковці. Та й яка, загалом, різниця? Головне, що цей божевільний і креативний хлопець змусив м'ясо грати музику. А вам слабо?

P. S. До речі, перед цим Патрік ще зробив синтезатор з пивних банок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянка виростила у дворі екзотичні пітахайї, лимони і мандарини-таке не купиш в магазині

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині батько з сином перетворили дитяче хобі на сімейний бізнес-зайці, ведмеді та Монстри на будь-який смак

Також «Знай.иа " писав, що Киян звуть "обкатати" динозаврів-на ВДНГ відкрилася унікальна виставка, діти в захваті