Принц Гарі і його дружина Меган Маркл подали позов до фотографів, які, використовуючи дрон, намагалися отримати знімки їхнього сина Арчі. Колишні члени королівської родини звинувачують папараці у "серійних посяганнях на недоторканність приватного життя 14-місячної дитини у їхньому власному будинку".

Про це повідомляється у виданні Hollywood Reporter. Свого часу, відмовившись від обов'язків старших членів королівської сім'ї, щоб позбутися уваги британських таблоїдів, пара і їх син переїхали у маленьке містечко в Канаді. Проте і там їм не вдалося сховатися від нав'язливої уваги папараці. Сім'ї знову довелося переїхати, на цей раз в Лос-Анджелес. Але журналісти знову дізналися їхню адресу.

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

"Деякі папараці і засоби масової інформації запускали безпілотники всього у 20 футах над будинком (6 метрів, - ред.) три рази в день, щоб отримати фотографії пари і їх маленького сина у їхній приватній резиденції. Інші літали на гелікоптерах над заднім двором резиденції о 5:30 і об 19:00, день за вдень заважаючи сусідам і їх синові. А треті навіть прорізали дірки в огорожі", - йдеться у заяві.

Певний час Гарі і Меган ігнорували папараці, поки не дізналася, що фотографи продають знімки Арчі. Герцог і герцогиня Сассекські не знають, хто зробив фотографії та хто намагається їх продати. Але за допомогою позову вони розраховують встановити їхні особистості та попередити потенційних покупців фотографій про те, що вони були зроблені незаконно. Пара просить суд заборонити папараці подальше незаконне переслідування їхньої сім'ї, а також вимагають стягнути моральну компенсацію.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, королева Британії посвятила в лицарі 100-річного ветерана — його вчинок змусив розплакатися весь світ.

Як повідомляв Знай.uа британцям сподобалося з Меган Маркл, тепер гроші хочуть забрати і в Кейт Міддлтон.

Знай.uа писав, хто управляє іспанським Монархом — два слова змусили його Величність завозитися. Філіп VI забув після виступу одягнути маску, але Леонор нагадала батькові про заходи безпеки.