Діти починають проявляти таланти з самого раннього віку. Хтось гарно малює, хтось швидко вчиться рахувати, хтось навіть намагається грати музику. Однак дворічний хлопчик з Бразилії побив усі рекорди. Інтернет підірвало відео, на якому маленький Тео Де Соуза грає на справжній барабанній установці! Причому виходить у нього дуже непогано.

Про маленького Тео заговорили, коли роликом з його участю поділився професійний гравець в баскетбол Рекс Чепмен. Він запропонував своїм фоловерам оцінити таланти малюка.

І тут стався справжній вибух! Хвилинне відео в найкоротші терміни зібрав понад 100 тисяч лайків і величезна кількість коментарів. Хлопчик дійсно талановито грає на барабанній установці, тут відчувається ритм мелодії – це не прості удари по барабану.

Батько маленького Тео – професійний музикант Фернандо Де Соуза. Він викладає музику у звичайній бразильської середньої школи, а у вільний час грає в рок-групі на барабанах.

Він ще до народження дитини мріяв, щоб малюк пішов по його стопах. З-за цього у нього траплялися суперечки з дружиною, яка більше мріяла про те, щоб Тео грав класичну музику. Однак доля все-таки розпорядилася на користь Фернандо, і дворічний кучерявий малюк з великим задоволенням оцінив барабани.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Як раніше писав Знай.uа, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко показав свого дорослого сина Джордана.

На своїй сторінці в Instagram Шевченко привітав старшого сина з днем народження, і опублікував архівне фото.
"Щасливого 15-річчя мою первістку Джордану. Я так сильно тебе люблю", - зворушливо підписав фотографію Шевченка.

Нагадаємо, наймолодший у світі випускник університету: дев'ятирічний хлопчик готується отримати диплом кардіохірурга.

Нагадаємо, раніше восьмирічний Ван Гог розкрив таємниці всесвіту