Біля берегів Малайзії все частіше спостерігається дивна риба, яка атакує дайверів. Особливістю її є… Людські зуби! Так, зуби у морської тварини дійсно дуже схожі на людські. Це порівняно невелика, але небезпечна риба, яка реагує на коливання води, і атакує інших риб, так і дайверів, і навіть пропливають повз суду. Про це повідомляє Dailystar.

Капітани суден, які заходять в порти Малайзії, часто скаржилися на дивні удари. Вчені встановили, що їхні кораблі піддалися атаці цієї риби. Зрозуміло, для судна, катери або навіть човни, вона практично безпечна. А ось дайверам слід проявляти обережність. Ця риба має настільки гострими зубами, що здатна прокусити гідрокостюм, і навіть дістатися до шкіри людини. Випадки нападів були зафіксовані неодноразово.

Вчені ламають голову над тим, що це унікальний вид. Поки вдалося визначити, що загадкова риба належить до сімейства балистид. Ці істоти відомі своїм “огидною поведінкою”, і дуже люблять атакувати всіх підряд. Гострі зуби роблять цей вид балистид особливо небезпечним для людей.
Вперше риби з людськими зубами були виявлені зовсім на іншому кінці земної кулі.

Їх знайшов звичайний російський рибак Олександр Колобов. Під час риболовлі на річці Північна Двіна, він випадково зловив незрозуміла істота, у якого були зуби, дуже схожі на людські.

Нагадаємо, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

В озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята, які водяться переважно в Євразії, Північній Африці чи Австралії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі 12-річний хлопчик зловив 5-кілограмову щуку

Також Знай.uа писав, що Погоди невідомі викинули в сміттєвий бак цуценя, якому тиждень від народження.