У Чечні "фальшивий" косметолог зруйнувала життя кількох жінок, ввівши під шкіру пацієнткам вазелін замість імплантів. В результаті такого зухвалого вчинку останні втратили груди.

Про таке пише низка чеченських ЗМІ.

Як відзначається, у себе вдома "лікарка" відкрила салон і стала збільшувати груди і сідниці нібито нешкідливим вітаміном - "гіалуроновою кислотою". За послугу майстер брала на порядок менше, аніж "колеги" в клініках, при цьому замовчуючи, що вона немає ні ліцензії, ні досвіду, ні навіть медичної освіти.

В результаті відсутність освіти та брак досвіду дав про себе знати: двом жінкам в груди, одній з них ще й в сідниці, "лікарка" вкачала вазелінове масло замість імплантів.

медики, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Через незаконні дії жінки у потерпілих почалися проблеми зі здоров'ям, були видалені молочні залози, а однією з потерпілих була проведена операція по видаленню утворень сідничних областей", - йдеться в повідомленні.

За інформацією представника республіканської прокуратури, суд визнав жінку виною. І хоча їй світить тюремний термін, за ґрати вона відправиться не дуже скоро.

"Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі з відбуванням у виправній колонії загального режиму. Але на підставі ч 1 ст. 82 КК РФ відбування покарання жінці відстрочено до досягнення її дитиною чотирнадцятирічного віку", - уточнили в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 19-річний франківчанин поповнив ряди Небесної Сотні, з Україною в серці: "Згадайте нашого Ромчика"

Як повідомляє портал Знай.ua, киянин зрешетив товариша з пістолета посеред вулиці – вісім куль, дивом вижив

Також Знай.ua писав, що під Тернополем псих з гарматою розстріляв дружину з-за "голодної" корови