Герцог і герцогиня Сассекские в черговий раз привернули до себе увагу участю в відеовиклик організації queen's Commonwealth Trust. Так вони прокоментували рух Black Lives Matter.

При цьому нещодавно Меган Маркл спілкувалася з учнями у своєї колишньої школи і нарікала на ситуацію, яка склалася. В онлайн-розмові подружжя прийшли до думки, що минуле Співдружності можна назвати "незручним".

При цьому фахівець з мови тіла Джуді Джеймс зазначила, як некомфортно почувався сам принц Гаррі, передає The Sun.

"Його мову тіла у цьому відео досить незграбний, особливо на тлі його дружини, - говорить Джеймс. - Не правда, в США Гаррі все більше схожий на рибу, вийняту з води?".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: скріншот відео The Sun

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Меган продемонструвала свою здатність говорити пристрасно про хвилюючих її речах і надихати людей, ще коли вона була в Великобританії, - продовжує експерт, - Але так як королівські "ремені безпеки" тепер знято, вона може проявляти емпатію і виступати на боці молодих людей таким чином, яким Гаррі, з його привілейованим вихованням, ніколи не міг би собі дозволити. Вона може сміятися і торкатися своїх волосся, але вона також швидко поправляє його!".

Експерт вважає, що мова тіла герцога Сассекського говорить про відсутність у нього впевненості і бажання сховатися.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото: Getty Images

"Він просто сидить у кутку, в той час як у Меган є місце, щоб впевнено жестикулювати і дивитися прямо в камеру, - констатує Джуді. - Поки вона каже, руху очей Гаррі створюють враження, що у нього в голові проноситься багато думок, але це лише змушує його виглядати розсіяним. Спочатку його очі спрямовуються вправо, потім він в якийсь момент дивиться на підлогу і не виглядає візуально сфокусованим і стежить за ходом обговорення", - стверджує фахівець.

Джеймс вважає, що принц Гаррі зараз знаходиться в тіні Меган.

"Коли Гаррі починає свою частину мови, його стиль стає уривчастим, але його рухи виглядають дуже продуманими, як ніби він намагається "дзеркаль" пристрасний стиль подачі своєї дружини». Екперт визнала, що в кінці кінців принц трохи розслабився і почав жартувати, але висловила сумнів у тому, кому був адресований фірмовий британський гумор - глядачам, або самому собі, щоб зняти напругу. До речі, шанувальники БКС виявилися більш гострими на язик і зазначили, що Гаррі виглядає так, ніби «знаходиться в заручниках", - говорить вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перша серйозна любов принца Гаррі потерпевла нещасливий фінал.

Як повідомляв Знай. ua, Маркл пускає іскри від ревнощів - Гаррі з сусідкою "зависає" в барі, поки Меган няньчить дитини.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі втратили своє дітище, королева Єлизавета II поставила жирну крапку.