Зак Нельсон придумав для своєї дружини офф-роуд візок, який допомагає їй їздити в ті місця, про які вона і не мріяла. Тепер пара збирається налагодити масове виробництво.

Кембрі зізналася, що, завдяки чоловікові та його винаходу під назвою "Не-інвалідний візок", вона може проїхати багато кілометрів і не втомлюватися, а також забиратися в місця, про які і подумати б не змогла.

Зак Нельсон з дружиною, кадр з відео

Подружжя хочуть запустити масове виробництво, щоб допомогти людям з інвалідністю та полегшити їх життя. Про це пише Bored Panda.

"Не-інвалідний візок" коштує $4750, розвиває швидкість до 20 км/год, повністю електричний, тихий та легкий в обслуговуванні, оскільки зібраний з велосипедних запчастин.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

скріншот з сайту notawheelchair.com

Залежно від ваги пасажира і вантажу, на одній батареї вона може проїхати від 16 до 32 кілометрів, на двох – від 40 до 55 кілометрів. Дізнатися детальніше про "Не-інвалідний візок" можна на сайті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ветерани АТО з Львівщини підкорять Карпати на інвалідних візках – залізна сила духу.

Як повідомляв портал Знай.uа, прикута до інвалідного візка українка народила третього сина – впоралася без нянь і домробітниць.

Також портал Знай.uа писав, що у маленького українця відмовляють ноги, малюк змусив українців ридати одним відео – "Не хочу в інвалідний візок".