Принц Гаррі розпродає свої особисті речі, щоб покрити витрати. Про це розповідає інсайдер, який особисто знайомий з принцом виданню New Idea.

Гаррі вже встиг продати три мисливські рушниці, кожне з яких оцінили в 60 тисяч доларів. Таким чином, йому вдалося поповнити сімейний банківський рахунок на солідну суму – 180 тисяч доларів.

Продаж рушниці була не тільки вигідним рішенням, так як вони коштують досить багато. Ще таким жестом принц порадував свою дружину Меган Маркл, яка є переконаною противницею полювання.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages

Крім того, Гаррі і Меган зараз відчувають потребу в грошах, адже їм потрібно не тільки платити за орендований будинок у Каліфорнії, але і продовжувати виплачувати оренду за Frogmore Cottage — свій маєток у Віндзорі, від якого, виїхавши з Британії, вони не відмовилися.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше Гаррі і Меган після заяви про вихід зі складу королівської сім'ї зобов'язалися повернути повернути 2,4 мільйона фунтів стерлінгів, які були витрачені ними на реконструкцію віндзорського котеджу. І, як стало відомо, вони вже почали виплату цього боргу.

Інсайдер розповів, що пара прагнула до того, щоб виїхати з Британії, однак тепер вони починають сумніватися, чи не занадто велику ціну платять за свободу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Меган Маркл і принца Гаррі річниця весілля.

Як повідомляв Знай. ua, доленосне резюме Маркл, яка зробила дружину принца Гаррі знаменитою.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі засвітили "карантинний" гніздечко за $18 млн.