Як відомо, наразі в Італії коронавірус масово викошує тамтешнє населення. Відтак, мери деяких міст не зуміли стриматися та почали розганяти людей за допомогою нецензурної лексики.

Варто зауважити, на сьогодні в Італії хворих вже понад 70 тис. осіб, з них близько 7,5 тис. загинули. Тому, влада там вже давно ввела жорсткий карантин — люди можуть виходити на вулицю, лише, купити продукти або зайти в аптеку.

Щоправда, попри це, далеко не всі італійці слухають владу. А це в свою чергу "зірвало дах" для деяких мерів міст і вони почали матами переконувати людей, щоб вони не виходили з будинків.

Коронавірус, фото: Getty Images

Президент Кампанії Вінченцо Де Лука: "До мене дійшли новини, що деякі з вас хочуть влаштувати випускні вечірки. Так ось — ми відправимо до вас поліцію. З вогнеметами".

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Мер комуни Гуальдо-Тадіно Массіміліано Прескутті: "Я звертаюся до всіх вас — куди ви, б***ь, усі ходите? Ви і ваші собаки, у яких, мабуть, запалення простати" (італійці часто використовують собак для порушення карантину).

Перевезення, фото: Getty Images

Мер Лючеро Антоніо Тутоло: "Чи користуєтеся мобільними перукарнями? Якого х** вам це потрібно? Ви розумієте, що труни у вас будуть закриті? Хто вас, б***ь, взагалі побачить у закритій труні з вашою гарною зачіскою?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин затиснув в лещатах долю випускників, ЗНО-2020 під великим питанням — що буде далі.

Як повідомляв Знай.uа львів'ян пустять до Бога, але тільки в масках.

Також Знай.uа писав, швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині заробили кіоски Corona Drive In. В Європі тепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини.