Засновник американської компанії Microsoft Білл Гейтс закликав людство не панікувати через коронавірус, адже при правильному карантині, який триватиме близько від шести до десяти тижнів, а також за умови інтенсивного тестування населення на ознаки зараження з подальшою ізоляцією інфікованих, смертельна хвороба значно швидко відступить.

Про це повідомляє іноземне видання Cnbc.

"Якщо країна добре справляється з тестуванням та" закриттям ", то протягом 6-10 тижнів вони повинні побачити дуже мало випадків і мати можливість відкрити резервні копії. У поточній фазі є багато випадків у багатих країнах. Завдяки правильним діям, включаючи тестування та соціальне дистанціювання протягом 2-3 місяців, багаті країни повинні уникнути високого рівня зараження", - написав він.

Білл Гейтс, Esquire

Окрім цього, бізнесмен зауважив, що люди повинні зберігати спокій, попри обставини, адже при правильних інвестиції буде розроблена вакцина:

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Технології існують для того, щоб зробити це добре, якщо робити правильні інвестиції. Країни можуть працювати над цим разом. Ми створили CEPI - Коаліцію з інновацій з готовності до епідемій, яка виконала певну роботу з вакцинами, але її потрібно профінансувати на більш високому рівні, щоб мати світовий виробничий потенціал у режимі очікування".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус вже в Києві, двоє інфікованих доставили в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, українцям розповіли, як зробити антисептик від коронавірусу в будинку.

Також Знай. ua писав, що Атаманюк вказав на наслідки епідемії коронавірусу в Україні.