Вранці в понеділок, 2 березня, озброєний чоловік у столиці Філіппін взяв в заручники близько 30 громадян Маніла. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Озброєний чоловік утримує заручників у торговому центрі. Повідомляється, що стрілянину відкрив бувши охоронець, якого нещодавно звільнили з роботи.

Поліція і спецназ почали спецоперацію в любому торговому центрі V-Mall після стрілянини. Після того, як чоловік почав стрілянину, з приміщення почали вибігати перелякані покупці.

Поліція оточила торговий центр, крім того всередину увійшло більше десятка бійців спецназу. Також біля будівлі стоїть машина швидкої допомоги.

Мер округу Сан-Хуан Френсіс Самора заявив місцевому телеканалу ANC про те, що вже почалися переговори з нападником. Він продовжує утримувати заручників.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Інших відвідувачів торгового центру евакуювали, а магазини закрили і опечатали. Так, на даний момент повідомляється про одного постраждалого, якого госпіталізували.

В компанії, яка управляє торговим центром вже підтвердили інформацію про те, що озброєний чоловік – це колишній охоронець і він поранив іншого охоронця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що спонукало "страсбурзького стрілка" на злочин.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві стався теракт.

Також Знай. ua писав, що очевидці розповіли про нові вибухи, школи евакуювали.