Нещодавно Росію сколихнула історія хлопчика, якого мати і вітчим ставили на гречку в покарання. І все б нічого, але дитина так довго стояла на крупі, що вона буквально проросла в його колінах. Тепер історія отримала завершення – Омський районний суд виніс обвинувальний вирок росіянці Аліні Юмашевій та її співмешканцю Сергію Казакову за те, що знущалися з дитини. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, за рішенням суду, мати відправиться в колонію загального режиму на 1,5 року, чоловік — на 4,5 року. Пару звинуватили в невиконанні батьківських обов'язків, катуванні і навмисному заподіянні шкоди здоров'ю дитини. Під час суду горе-мати заявила, що вперше схвалила покарання гречкою для сина, коли він не повернувся з прогулянки і його довелося шукати з поліцією. За словами Юмашевої, дитина тоді стояла на крупі не більше пів години, і у неї не було ран або крові. Другий раз хлопчик стояв колінами на гречці в покарання за те, що крав гроші у батьків.

Знущання над дитиною, скрін з відео

Про знущання з хлопчика стало відомо в грудні минулого року. Він сам розповів про це сусідам, а ті вже викликали відповідні служби. Тоді і з'ясувалося, що вітчим ставив дитину на гречку часто і надовго, так що крупа вросла в шкіру. Рятувати малюка довелося хірургам. А от мати схвалювала такі покарання, більш того, вона цинічно заявила, що сама спробувала постояти на гречці і їй було не боляче.

Нагадаємо, киянина розстріляли в тренажерному залі, замішаний помічник депутата.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянку, яка заморила голодом однорічного сина, "пробачив" суд.

Також портал "Знай.ua" писав, що вбивцю сестри Ноздровської відпустили на волю.