16-річна дівчинка з Індонезії Набила Аз-Захра знайшла в Instagram користувачку, яка буквально виявилася її копією. Дівчинці здалося, що хтось використовує її особисті фото, але вона швидко зрозуміла, що не робила подібних знімків. Набила вирішила написати своїй своїй близнючці і цим змусила батьків відкрити їх сімейну таємницю.

Цю історію дівчинка розповіла в Twitter, де також поділилася знімками своєї близнючки. Хоча спершу вона думала, що вони просто дуже схожі, але уявити що вони рідні сестри, це виглядало надто неймовірно. Схоже на новий сценарій до індійського фільму.

Фото: twitter.com/bileeuww

Фото: twitter.com/bileeuww

Набила згадує, що після того, як знайшла профіль схожої на неї незнайомки, довго не могла написати їй. Як не дивно, але 7 січня вона отримала наступне повідомлення:
"Тобі не здається, що ми дуже схожі?" - запитала у неї Надя, її сестра близнючка.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Дівчата стали спілкуватися. Як виявилося пізніше вони схожі не лише зовнішністю, у них ідентичні вага, зріст, схожі смаки в їжі та напоях. Все це виглядало дуже підозрілим.

Фото: twitter.com/bileeuww

Так дівчинки прийшли до висновку, що набив варто поговорити з батьками. Ті, на подив обох, розповіли їм всю правду: Набила і Надя - рідні сестри. Першу пара удочерила ще зовсім маленькою і болючою. Вага дівчинки на той момент складав менше двох кілограмів.

Та батьки Набіль розповіли не лише це. Вони зізналися, що відали рідну доньку через те, що не могли прокормити та утримати трьох новонароджених. так, вам не почулося. Виявляється десь у світі у них є ще одна сестра або брат. Тепер вони поставили за мену відшукати ще одну свою найріднішу людину.

"Я щаслива, що мені довелося дізнатися про Надю, але і сумно теж, адже я не очікувала дізнатися таку історію про себе", - зізналася Набила своїм фоловерів. Разом з цим дівчинка висловила подяку її другим батькам, які виростили її з любов'ю і турботою. Набила

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що влада Амстердама вирішила викупити борги молоді для того, щоб у тих було час як на освіту, так і на роботу.


Як повідомляв портал "Знай.ua", на днях китайські медки заявили, що ще невідомий вірус, який викликає запалення легенів, туристи розпочали перевозити в інші країни.


Також "Знай.ua" писав, що на днях колишня іноземна стюардеса Шон Кетлін зізналася, як раніше мстилася туристам, які поводили себе на борту літака грубо та агресивно.