Лондонський музей мадам Тюссо, який славиться своєю колекцією воскових фігур світових знаменитостей, прибрав з експозиції фігури герцогів Сассекських. Про це повідомляє The Sun.

Так, дане рішення адміністрація музею прийняла після заяви принца Гаррі і Меган Маркл про вихід з королівської сім'ї, сприйнявши це як неповагу.

"Спільно з іншим світом ми реагуємо на новини про те, що герцог і герцогиня Сассекські склали титули королівських осіб. Відтепер фігури Меган і Гаррі більше не будуть частиною нашої експозиції королівської сім'ї", – заявив генеральний директор Стів Девіс.

Слід зазначити, що це чи не вперше в Музеї мадам Тюссо знімають з експозиції воскові фігури представників королівської крові.

За словами представника музею, воскові фігури не будуть знищувати. Герцоги Сассекські були найпопулярнішою парою серед відвідувачів музею, оскільки з ними хотіли сфотографуватися мільйони туристів. Проте поки невідомо, коли їх знову повернуть назад в дію.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Як дві наші самі популярні й улюблені фігури, вони, звичайно, залишаться в Музеї мадам Тюссо в Лондоні. Але ми будемо стежити за їх новою главою життя", – зазначив Девіс.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Нагадаємо, що герцогиня Меган Маркл і принц Гаррі більше місяця відпочивали в Канаді, де зняли будинок на острові Ванкувер.

Як повідомляв портал Знай.ua, герцог і герцогиня Сассекські заявили, що продовжують співпрацювати з королевою, принцом Чарльзом і принцом Вільямом, але більше не хочуть рахуватися "високопоставленими" членами королівської сім'ї.

Також портал Знай.ua писав, що герцоги Меган Маркл і принц Гаррі не були присутні на вечірці Кейт Міддлтон з нагоди її дня народження.