Молодший син принца Чарльза і принцеси Діани Гаррі з юних років демонстрував норовливий характер. Він постійно був учасником скандальних історій. То Гаррі приходив на вечірку в голому вигляді, то був одягненим в костюм нациста.

Про репутацію принца подбала військова служба, але тут трапився шлюб з Меган Маркл...

Королева Єлизавета II, згідно з даними з поінформованих джерел, не раз висловлювала незадоволення поведінкою і нарядами Меган на офіційних заходах.

Схоже, подібні недорозуміння добряче втомили герцога і герцогиню Сассекских. Тож вони вирішили відмовитися від виконання низки офіційних обов'язків, а також стати фінансово незалежними. Герцог і герцогиня Сассекские заявили, що продовжують співпрацювати з королевою, принцом Чарльзом і принцом Вільямом, але більше не хочуть вважатися "високопоставленими" членами королівської сім'ї.

"Після багатьох місяців роздумів і обговорень ми прийняли рішення в цьому році почати поступовий перехід до нової прогресивної ролі всередині цього інституту. Ми маємо намір відійти від того, щоб вважатися "високопоставленими" членами королівської сім'ї, і працювати над тим, щоб стати фінансово незалежними, продовжуючи повною мірою підтримувати Її Величність королеву, — написали принц Гаррі і Меган Маркл в своєму Instagram. — Тепер ми маємо намір ділити свій час між Великобританією і Північною Америкою, продовжуючи поважати свій обов'язок по відношенню до королеви, Співдружності націй і патронируемым нами організаціям".

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

За словами герцогів, цей географічний баланс дозволить їм виховувати сина у королівських традиціях, де він народився, а також надає їхній родині простір, щоб зосередитись на наступній главі, включаючи запуск нової благодійної організації.

"Ми з нетерпінням чекаємо з часом поділитися повними деталями цього захоплюючого наступного кроку, оскільки ми продовжуємо співпрацювати з Її Величністю Королевою, Принтом Уельським, герцогом Кембриджським та всіма відповідними сторонами", - резюмували герцоги.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон вирішила помиритися з Меган Маркл, хитромудрий план викрито.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл пішла по стопах Кейт Міддлтон.

Також Знай. ua писав, що Маркл втекла від охорони заради дитини.