З'явилася інформація, що в неділю, 5 січня, в Росії на території підмосковного селища Біокомбінат були знайдені тіла двох братів, один з яких, імовірно, був топ-менеджером корпорації "Роскосмос".

Вбивство співробітника Роскосмосу

Так, на тілі одного з братів, 36-річного чоловіка, було виявлено вогнепальне поранення в області грудей, а у другого, 31-річного – вогнепальне поранення в голову.

Розслідуванням смерті двох чоловіків займаються слідчі Головного слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації у Московській області.

У відомстві додали, що, згідно з попередніми даними, молодший брат в ході конфлікту вбив старшого, а потім покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Вбивство співробітника Роскосмосу

До того ж, в мережі з'явилися повідомлення про те, що старшим з братів може бути начальник одного з відділів корпорації "Роскосмос" Сергій Хайкін.

Нагадаємо, що киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла в шафі трупи двох молодих дівчат.

Як повідомляв портал Знай.ua, український художник Андрій Петренко відреагував карикатурою на заяву Міністерства закордонних справ Росії щодо вбивства іранського генерала Касема Сулеймані.

Також портал Знай.ua писав, що правоохоронці затримали в Одесі підозрюваних у жорстокому вбивстві двох юних дівчат, яке сталося в одній з квартир на вулиці Кирилівській в Києві.